Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Sea bass with citrus

Ingredients for 4 people:

  • 1.4 kg of sea bass
  • 12 cherry tomatoes
  • 1 handful of pine nuts
  • 1manciata of olives
  • 1 orange
  • 1 lemon
  • 4 tablespoons of extra virgin olive oil
  • 1 glass of white wine
  • salt black pepper

 

Preparazione:

Take a sea bass, evisceratelo, remove the scales, put it in a pan, add the olives, tomatoes, washed and cut in half, pine nuts, the ‘extra virgin olive oil, white wine and the peel of one lemon, cut into julienne strips orange and had been well washed with salt and black pepper and bake at 180 degrees for 25 / 30 minutes, occasionally wetting it with his broth. Pull it out of the oven and divide into 4 serving plates.

 

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi